miercuri, 2 octombrie 2013

Şcoală de educaţie turistică pentru tineret

În perioada 11-13 octombrie 2013, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, în parteneriat cu Asociaţia Ecologică Floare de Colţ organizează „ŞCOALA DE EDUCAŢIE TURISTICĂ PENTRU TINERET”, a 27-a etapă a programului „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”. Cursurile  teoretice de educaţie turistică montană, vor avea următoarea tematică: echipamentul folosit în drumeţiile montane, trasee şi marcaje turistice în Munţii Bucegi, noţiuni de alpinism, speologie şi orientare turistică, floră şi faună, principii de bază în acordarea primului ajutor.
Aplicaţiile practice, care se vor desfăşura în Munţii Bucegi şi Leaota, vor consta în: drumeţie, vizitarea unor peşteri, tehnici de urcare şi coborâre pe coardă, concurs de orientare turistică. La proiect vor participa 30 de tineri elevi dâmboviţeni, care vor fi cazaţi la Centrul de Agrement „Cerbul” Brătei, administrat de Serviciul Public Judeţean de Turism, Tineret şi Sport Dâmboviţa.

Mai multe detalii despre criteriile de selecţie şi modalitatea de înscriere puteţi afla la tel: 0722 689911 sau e-mail: ileanachindia@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu